img7

Reforma administrative, përmbysja e nevojshme

Gazeta Shqip, 16 janar 2014 (nga Skënder Minxhozi) - Në mes të sherrit të buxhetit që u konsumua në ditët e fundit të dhjetorit dhe mpirjes që kanë sjellë festat, politika shqiptare po i drejtohet ngadalë një takimi, i cili megjithëse nuk ka rënë shumë në sy, ka të gjitha elementet për të sjellë një zhvillim historik në Shqipëri.

Çuçi: Në zgjedhjet vendore shkojmë me ndarje të re territoriale

Shqiptarja.com, 15 janar 2014 - Zgjedhjet e Vitit 2015 do ta gjejnë Shqipërinë me ndarje të re territoriale. Në një intervistë për A1 Report Ministri për Mardhëniet me Pushtetin Vendor Bled Çuçi shpjegon se Parlamenti në nisje të punës së sesionit të ri do të ngrejë një komision të posacëm që do të merret me reformën administrative territoriale.

Watching

27 dhjetor 2013, Agon Channel

facebooklogo   youtubelogo

Kontakt

Sekretariati teknik

Adresa:
Kryeministria
Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Tiranë, Shqipëri

Tel:   +355 42 277561
Email: info@rat.al