img7

Foto Galeri

Konstituimi i Bashkisë TiranëKonstituimi i Bashkisë Fier

Krijohet bashkia e parë, produkt i reformës territoriale (Konstituimi i Bashkisë Berat)

Takimi i parë me të zgjedhurit vendorë, udhëzime për zbatimin e reformës territoriale, 6 korrik 2015Konferencë kombëtare: Reforma territoriale, e nesërmja, 12 qershor 2015


Inagurohet zyra me një ndalesë, modernizim dhe shpejtësi shërbimesh, 11 qershor 2015


Leksion i hapur për reformën territoriale, universiteti i Shkodrës, 19 maj 2015


Leksion i hapur për reformën territoriale, Universiteti Europian i Tiranës, 18 maj 2015


Leksion i hapur për reformën territoriale, 12 maj 2015


Vizitë studimore në Kosovë, 16-17 prill 2015


Grupet e punës në prefektura përgatiten për zbatimin e reformës territoriale, 30-31 mars 2015


Zbatimi i reformës territoriale, vizitë në bashkinë pilote, 27 shkurt 2015


Progresi dhe arritjet e programit pilot, mbledhja e donatorëve, 23 shkurt 2015


Partnerët ndërkombëtarë zgjerojnë kontributin financiar për reformën territoriale, 4 shkurt 2015


Korçë, takim me të zgjedhurit vendorë: formimi dhe zhvillimi i 61 bashkive të reja, 23 dhjetor 2014


Pogradec, bashkia pilot e reformës territoriale, 23 dhjetor 2014


Ekspertizë ndërkombëtare për zbatimin e reformës territoriale, 25 nëntor 2014


Qeveria Italiane kontribut pë reformën territoriale, 19 shtator 2014


Miratimi i reformës territoriale në parlament, 31 korrik 2014


Rezultatet e sondazhit, 30 korrik 2014


Takim Informues me Ambasadoret, 17 korrik 2014


Konsultime Publike - Tepelene, 10 korrik 2014


Eksperienca irlandeze per reformen territoriale, 30 qershor -3 korrik 2014


Konsultime Publike - Burrel, 27 qershor 2014


Konsultime Publike - Himarë, 13 qershor 2014


Prezantohen propozimet për ndarjen administrativo-territoriale - Tiranë, 16 maj 2014


Konsultimet Publike - Vlorë, 6 maj 2014


Miratohen kriteret për ndarjen e re administrativo-territoriale, 28 prill 2014


Ambasadorët vlerësojnë procesin e reformës territoriale, 23 prill 2014


Grupi i punës për hartimin e Strategjisë së re të Decentralizimit, 28 mars 2014


Konsultimet Publike - Gjirokastër, 27 mars 2014


Konsultimet Publike - Fier, 27 mars 2014


Konsultimet Publike - Berat, 26 mars 2014


Konsultimet Publike - Durrës, 25 mars 2014


Konsultimet Publike - Shkodër, 25 mars 2014Konsultimet Publike - Kukës, 24 mars 2014


Konsultimet Publike - Përmet, 19 mars 2014


Konsultimet Publike - Korçë, 18 mars 2014


Konsultimet Publike - Pogradec, 17 mars 2014


Konsultimet Publike - Elbasan, 17 mars 2014


Konsultimet Publike - Lezhe, 13 mars 2014


Reforma Administrativo-Territoriale në nivelin e dytë të qeverisjes vendore, 11 mars 2014


Takim Informues me Ambasadorët e OSBE-së, 7 mars 2014Mbështetje për Reformën Administrativo-Territoriale SFIDAT e PROCESIT, 12 shkurt 2014
Konferenca Kombetare "Reforma Administrativo - Territoriale", 30 shtator 2013

facebooklogo   youtubelogo

Kontakt

Sekretariati teknik

Adresa:
Kryeministria
Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Tiranë, Shqipëri

Tel:   +355 42 277561
Email: info@rat.al